ȘTIINȚA ȘI BUSINESSUL ȘI-AU DAT DIN NOU MÎNA

27.02.2017
Știința și businessul și-au dat din nou mîna
 

Piața modernă de produse pentru îngrijirea corpului este foarte capricioasă și se dezvoltă furtunos: în cazul în care doar o jumătate de secol în urmă, în asortimentul multor producători de cosmetice nu existau mai mult de douăzeci sau treizeci de diferite produse, astăzi asistăm la o situație, în care numai în portofoliul unei singure companii, doar cremele de mâini pot fi cîteva sute.

 

Un avantaj mare la această difersitate- este posibilitatea de a alege acel produs, care maximal ar satisface cererea, dar există și un important dezavantaj: în urmărirea volumului producerii, producătorii mari trebuie să renunțe la ingrediente naturale în favoarea analogiilor sintetici, care, fără îndoială, în cele din urmă afectează pielea și starea generală a utilizatorului.

 

Cumpărătorul de astăzi este inteligent, cu o mulțime de interese, și, tot mai des, optează pentru producătorii de cosmetice pe baza ingredientelor naturale. În țara noastră timp de 28 de ani funcționează compania-producătoare de cosmetice și parfumuri, "Viorica-Cosmetic" , principala diferență constă în faptul, că produsele sunt fabricate pe bază de ingrediente naturale. Pe parcursul anului trecut a fost făcut un pas uriaș înainte- compania a început oficial să coopereze cu Academia de Științe a Republicii Moldova, și produce noi serii de cosmetice, în strânsă colaborare cu figuri științifice de conducere.

 

Un exemplu este introducerea realizărilor științifice în seria cosmetice "Spirulina", produsă pe baza unui proiect unic al oamenilor de știință din Moldova- un produs biologic complex BioR® din alge-spirulina, colagen marin, uleiuri eterice, extracte și vitamine. Seria "Spirulina" satisface cele mai înalte cerințe în ceea ce privește calitatea: produsele cosmetice nu conțin parabeni și coloranți, de asemenea, are un efect de vindecare și este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv și pentru cea sensibilă, și unică după proprietățile sale produsul BioR® 99% este absorbită de organismul uman.

Și aceasta nu este singura colaborare a întreprinderii "Viorica-Cosmetic" cu cadrele academice din Moldova- acum o lună în urmă a fost prezentată seria de cosmetice „VIORICA grapes", produse pe bază de extracte de frunze și ulei de semințe de struguri, rezistent la rece "Viorica". Acest sort, este obținut de către experții moldoveni, nu a fost ales întâmplător - în primul rînd, datorită proprietăților sale: strugurii "Viorica" au imunitate puternică, ca nimeni altul, sortul "Viorica" este bogat în magneziu și calciu, deasemenea conține, un număr mare de acizi din fructe, aminoacizi și polifenoli, care controlează producerea de colagen, are proprietăți antioxidante, anti-îmbătrânire și efect de lifting, întărește membranele celulare.

 

Totul în lume este ciclic: momentul în care companiile multinaționale cu volumul de producere mare au capturat piețele, a trecut. Tot mai des cumpărătorii acordă atenție la etichetă, înțelegând, că tot ce aplică pe corp, pătrunde în organism, de aceea rezulatatele activității comune a Academiei de Științe a Republicii Moldova cu "Viorica-Cosmetic " cu fiecare zi ce trece crește cererea din partea clieților, care au grijă de sănătatea lor și de sănătatea celor din jur.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.