CUM PUTEŢI EVITA PROBLEMELE DIGESTIVE, CAUZATE DE DELICATESELE LOCALE PE DURATA ODIHNEI

29.04.2013
Foto: livemaster.ru

Alimentarea de la gheretele de pe stradă este una dintre principalele atracţii ale fiecărei țări. Însă în majoritatea țărilor, în special acele din Asia, trebuiesc respectate următoarele măsuri de precauție înainte de a începe a gusta din delicatesele locale:

 

1. Lăsaţi să treacă cîteva zile pentru a vă adapta la bucătăria locală;

2. Dacă localnicii evită un anumit vînzător, urmați exemplul lor. De asemenea, fiţi atenţi la categoria de cumparatori ‒ în cazul în care localul se bucură de popularitate la familiile cu copii, o fi fiind, probabil, una dintre cele mai sigure alegeri;

3. Verificaţi, unde și cum spală vînzătorul produsele și vesela, precum și în ce condiţii păstrează produsele alimentare;

4. Nu vă speriaţi dacă dvs. aţi făcut deja comanda pentru gustările a la friture, iar acestea sînt din nou aruncate în ulei ‒ de cele mai multe ori, vînzătorii folosesc tehnica de prăjire în două etape, ca produsele să nu se usuce și să nu se strice;

5. Cel mai bine e să evitaţi să cumpăraţi preparate din carne;

6. Cînd comandați suc proaspat, cereţi întotdeauna să se prepare de faţă cu dvs.;

7. Nu fiţi tentat de bucăţi strălucitoare de fructe, tăiate în prealabil, ele pot fi acoperite cu o soluţie specială sau să fie udate regulat cu apă de o puritate îndoielnică.


Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.