ÎN THAILANDA VOR APĂREA "ZONE DE SIGURANȚĂ" PENTRU TURIȘTI

27.10.2012
Foto: blogspot.com

Consilierul principal al Poliției Regale, general-colonelul Vuthi Liptapallop, care supraveghează programul, a declarat că autoritățile thailandeze planifică crearea "zonelor de siguranță" speciale în cele mai populare printre sezoniști sectoare din Bangkok și în zonele balneare, informează finam.info.

 

În acest scop, poliția, în colaborare cu Ministerul Turismului și Sportului, a întocmit o listă a zonelor care vor fi puse sub jurisdicția a 353 de secții de poliție în 56 de provincii ale regatului. În afară de Bangkok, unde sosesc zilnic sute de turiști, "zonele de siguranță" vor fi create la stațiunile populare în rîndul turiștilor ruși – Pattaya și insula Samui.

 

În Bali, de exemplu, a fost deja creată o zonă pur turistică. Ea este izolată de insulă, intrarea acolo fiind permisă numai prin punctul de control.

 

De menționat că atacurile asupra turiștilor în Thailanda sînt un fenomen destul de rar, însă evenimentele recente au impus autoritățile să abordeze mai serios chestiunea privind securitatea turiștilor.


Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.