ACORDUL PRIVIND LIBERALIZAREA REGIMULUI DE VIZE CU UE AR PUTEA FI SEMNAT ÎN 2013

06.06.2012
 

Acordul privind liberalizarea regimului de vize, dar şi documentul privind crearea zonei de liber schimb cu UE, ar putea fi semnate pînă la finele anului 2013. Cu astfel de viziuni optimiste au revenit la Chişinău din Bruxelles cîţiva deputaţi ai Parlamentului. Aceştia au participat la cea de-a 15-a reuniune a comitetului de cooperare parlamentară UE-RM.

 

În cadrul vizitei de la Bruxelles, la reuniunea comitetului de cooperare parlamentară UE-RM, delegaţia moldovenească a pus în discuţie un şir de probleme. S-a vorbit atît despre relaţiile UE-RM, evoluţiile interne, cooperarea regională şi problema transnistreană, țara noastră primind aprecieri în ceea ce priveşte realizarea unor reforme, adoptarea unui şir de legi şi pregătirea către etapa de implementare a acestora.

 

La finele reuniunii a fost adoptată o declaraţie cu mai multe recomandări pentru Moldova. O altă opinie în ceea ce priveşte vizita delegaţiei moldoveneşti la Bruxelles au avut-o 2 deputaţi comunişti. Aceştia s-au plîns că nu au fost ascultaţi de parlamentarii europeni.

 

Sursa: tv7.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.