CARPATAIR A AMÎNAT CU DOUĂ LUNI LANSAREA ZBORURILOR DIRECTE DIN CHIŞINĂU SPRE ITALIA

28.02.2012
 

Compania aeriană Carpatair a anunţat amînarea cu două luni a lansării zborurilor directe din Chişinău spre Veneţia, Roma şi Milano. Potrivit informaţiilor oferite NOI.md în cadrul companiei, decizia a fost luată din cauza unor întîrzieri în semnarea acordurilor cu Republica Moldova şi Uniunea Europeană privind Spaţiul Aerian Comun. Semnarea documentului a fost programată pentru 22 martie curent, dar a fost amînată din cauza unor proceduri judiciare, iniţiate între Comisia Europeană şi Consiliul UE pe marginea împuternicirii de a semna acorduri cu ţări terţe.

 

Toţi pasagerii care au rezervat bilete de avion pentru curse directe Carpatair vor fi redirecţionaţi la cursele de legătură din/spre Chişinău prin Timişoara.

 

Carpatair a declarat anterior că, în parteneriat cu compania aeriană italiană Alitalia, din 26 martie 2012, va lansa zboruri directe de la Chişinău spre Milano, Veneţia şi Roma, la preţuri reduse. Biletele de avion au fost vîndute cu aproximativ 148 de euro în ambele direcţii, inclusiv toate taxele.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.