COSTUL MEDIU DE CAZARE ÎN HOTELURILE DIN KIEV ESTE DUBLU FAŢĂ DE CEL DIN LONDRA

29.03.2012
Foto: Дело

Nu este un secret că preţurile de cazare în hotelurile din Kiev sînt mai mari nu doar comparativ cu cele medii europene, ci şi cu preţurile din alte ţări de pe mapamond. Publicaţia «Дело» a desfăşurat o cercetare, în cadrul căruia a comparat preţurile de cazare în hotelurile din cinci capitale ale lumii: Paris, Londra, Praga, Moscova şi Kiev.


S-au comparat preţurile unei nopţi se cazare, într-o cameră dublă, la data de 2 martie. Pentru obţinerea informaţiilor au fost utilizate datele portalului informativ cunoscut în întreaga lume, Booking.com, care pune la dispoziţie informaţii privind camerele disponibile în orice hotel, cît şi preţul acestora.

 

Astfel, în top 5 printre oraşele cu cele mai scumpe hoteluri îi revine Moscovei, unde preţul mediu al unei nopţi de cazare este de 764 euro, pe locul doi s-a clasat Kievul, cu 677 euro, iar pe 3 — capitala Franţei, Paris —601 euro. Urmează Londra, unde preţul mediu de cazare este de două ori mai mic decît la Kiev — 326 euro. Cele mai accesibile preţuri de cazare s-au atestat la Praga — 248 euro (preţul mediu de cazare s-a calculat reieşind din costul unei nopţi într-o cameră dublă în hoteluri de 5*,4* şi 3* . — n. red.)

 

 

Elaborat, folosind materialele publicate de Дело
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.