FESTIVALUL AUTOMOBILELOR EXCLUSIVISTE „AUTOFEST 2012” S-A DESFĂŞURAT LA CHIŞINĂU

02.10.2012
Foto: noi.md

În decurs de trei zile, la expoziţia „AutoFest 2012” de la Moldexpo puteau fi văzute multiple automobile – atît modele noi, cît şi retro.

 

La expoziţie au participat branduri cunoscute din automobilistică: Chevrolet, Opel şi Hyundai; reprezentanţii pieţei petroliere - Bemol, Petrom Moldova, Lukoil Moldova, precum şi companii care comercializează accesorii şi piese pentru automobile.

 

De asemenea, organizatorii au propus un program distractiv variat: automobile pictate de la salonul Alandi, show-ul celor mai puternici oameni, lupte etc.

 

În cadrul festivalului, măiestria şi-au arătat-o şi colaboratorii detaşamentului special al Ministerului Justiţiei „Pantera” şi al Ministerului de Interne – „Fulger”. Ei au demonstrat un exerciţiu de reţinere a criminalului care a furat un automobil, dar şi de eliberare a unei clădiri de terorişti.

 

Sărbătoarea a finisat în stil retro, care a creat-o clubul auto-moto de femei „Fair Angels”. Atmosfera a fost completată de maşinile secolului trecut, printre care unul de pe timpurile Războiului II Mondial. Iubitorii de motociclete au avut parte de o prezentare a baikerilor.

 

Festivalul s-a desfăşurat în aer liber, în perioada 28-30 septembrie şi a adunat circa 15 mii de vizitatori.

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.