HOTEL - CAPSULĂ

31.01.2012
Foto: vegopolis.ru

Compania Attrape Rêves din Franţa a propus o alternativă neobişnuită pentru hoteluri tradiţionale, instalînd într-un sat de pe Coasta de Azur, Alloche, neobişnuiţii coconii-capsule transparenţi, în care pot rămîne peste noapte turiştii. Din aceste capsule se deschide o privelişte minunată a cerului nocturn, iar o hartă stelară şi un telescop profesional, care primesc turiştii, ocupînd o cameră în acest hotel, vor ajuta la orientarea în constelaţii.

 

Turiştilor li se propun mai multe opţiuni pentru cazare. Balonul "Natura" este conceput pentru o intimitate completă şi comunicare cu natura, "Zen" este instalat în mijlocul pădurii de stejar, "O mie şi una de nopţi" – petrecerea unei nopţi într-o capsulă, decorată într-un stil oriental, balon "Glamour" este visul oricărui cuplu îndrăgostit şi în capsula Bubble Suite Chic et Design puteţi să vă relaxaţi, chiar în jacuzzi.

 

Trebuie de menţionat că, preţurile pentru noapte în neobişnuitele mini-hoteluri transparente sunt destul de acceptabile. De exemplu, un pachet de "Constelaţii" pentru două persoane costă 129 €. Acest preţ include posibilitatea de a utiliza telescopul şi micul dejun. "Confort Pack» include capacitatea de a folosi un telescop, o sesiune în jacuzzi (30 min) şi un mic dejun. Preţul de cazare cel mai scump este de 279 €.

 

Sursa: vegopolis.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.