MEXIC: "HOTELUL DIN ȚEVI" ÎI AȘTEAPTĂ PE AMATORII DE AVENTURI

23.10.2012
Foto: nrgadget.com

Să călătorești în confort nu este obligatoriu, dar cu aventuri – e necesar. Turiștii anume cu astfel de preferințe sînt așteptați la un hotel mexican, care este de fapt făcut din țevi de scurgere folosite la construirea canalizărilor, ulterior prelucrate.

 

TuboHotel, deschis în anul 2010 în satul Tepozltan, o oră de mers cu mașina de Mexico City, oferă camere cu pat king-size, cu vedere spre munți, cu uși de sticlă, informează DailyMail.

 

Administratorul hotelului, Rob Anderson, a declarat ca ideea de a deschide hotelul i-a venit atunci cînd "a văzut țevile care nu foloseau nimănui". Crearea hotelului a durat doar trei luni. Potrivit lui Anderson, acesta este un hotel nu pentru iubitorii de lux, dar pentru cei cărora le place o vacanță neobișnuită.

 

Cazarea pe o noapte aici costă 20 de lire sterline în timpul săptămînii și 35 lei în zilele de odihnă. Fiecare tub-cameră are un pat, lampă de noapte, rafturi, iar toaleta și dușul se află într-un "tub" separat. Și bucătăria hotelului este demnă de un hotel respectabil.

 

Sursa: turizm.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.