REGIUNEA BARI DIN ITALIA ESTE PERICULOASĂ. FIŢI CU OCHII ÎN PATRU!

06.06.2012
Foto: flickriver.com

Administraţia provinciei Bari, din sudul Italiei, avertizează turiştii şi localnicii că este necesar să închidă bine uşile şi geamurile şi să ţină bine ascunse toate lucrurile de valoare, inclusiv actele şi bagajele. Autorităţile au distribuit 50 de mii de foi volante în locurile în care se adună cea mai multă lume: în port, aeroport, gară, puncte de informaţii pentru turişti, instituţii de stat.


Broşurile informează cetăţenii despre faptul că în oraş acţionează hoţi de buzunar, care, deseori lucrează în perechi şi se deplasează cu scutere. Localnicilor şi oaspeţilor provinciei li se sugerează să nu scape din ochi bagajele de mînă şi lucrurile personale, să evite a purta ceasuri şi bijuterii scumpe. Mesajele foilor volante sînt disponibile în limbile italiană, engleză, rusă, germană şi spaniolă.


Italia se află în topul țărilor lumii după numărul turștilor care o vizitează. Aceeași poziție Italia o păstrează și față de cetățenii moldoveni care aleg această destinație în căutarea unui loc de muncă sau pentru studii. Oficial, în Italia sînt înregistrate peste 50 de asociații ale diasporei moldovenești, printre care: ”Assomoldave”, ”Gazeta Basarabiei”, ”Plai”, ”A.M.I.C.I”, ”Integrazione in Italia”, ”Mihai Eminescu” ș.a.


Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.