SPANIA A MAJORAT TERMENII DE ELIBERARE A VIZELOR PENTRU CLIENŢII AGENŢIILOR DE TURISM

18.06.2012
Foto: topnews.in

Consulatul Spaniei la Moscova a majorat termenul de examinare a dosarelor de viză pentru clienţii agenţiilor de turism. Pe site-urile operatorilor din capitala rusă au apărut anunţuri în care clienţii sînt îndemnaţi să prezinte documentele necesare cu cel puţin 8 zile înainte de data plecării.


Potrivit IS “Banco”, operatorii care lucrează pe direcţia Spaniei au primit din partea consulatului spaniol un document, în care se specifică faptul că, de acum înainte, procesarea dosarelor pentru elaborarea vizelor durează 7 zile. Conform reprezentanţilor industriei turismului din Rusia, din cauza fluxului mare de turişti, consulatul Spaniei se confruntă cu dificultăţi deja de cîteva săptămîni. Numărul angajaţilor misiunii este, vădit, insuficient.


Reamintim că pentru a călători în Spania cetăţenii moldoveni au nevoie de viză. Începînd din 25.10.2010, Ambasada Republicii Cehe la Chişinău eliberează vize Sсhengen pentru a călători în Regatul Spaniei.


Dacă intenţionaţi să solicitaţi viză de tip С, aveţi nevoie de programare prealabilă. Programarea pentru prezentarea dosarului de viză de scurtă şedere se poate face la numărul de telefon: (+ 373 22) 20 99 33, preferabil în zilele de marţi şi vineri. Vă aducem la cunoștință că termenul de examinare a dosarelor de viză pentru cetățenii moldoveni a rămas neschimbat.


Lista documentelor necesare o puteţi găsi aici:


Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.