START PENTRU FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE SAXOFON "SAX STORY" DE LA CHIŞINĂU

10.05.2012
Foto: okazii.ro

Muzică de calitate pentru cele mai rafinate gusturi. La Chişinău a luat start festivalul internaţional de saxofon "Sax Story". Festivalul cuprinde un program divers şi va dura trei zile. În prima seară, au fost audiate cele mai frumoase melodii de dragoste. Prima zi a festivalului a adunat în sala Filarmonicii Naţionale sute de oameni. Publicul a avut parte de un program muzical romantic.

 

Spectacolul a fost apreciat de public, care i-a răsplătit pe artişti cu aplauze. "Pînă la jumătatea concertului m-am abţinut să nu plîng, dar atunci cînd a început să fie fredonat Love Story, nu am mai putut, mi-au dat lacrimile", a zis o femei. "Extraordinar, diversitate în primul rînd şi nişte piese extraordinare", a spus o doamnă. "Sunt pentru prima dată la un astfel de concert, dar mi-a plăcut şi cred că o să mai vin. Mi-a plăcut energia, una puternică", a spus o femeie.

 

Potrivit organizatorilor, în cele trei zile, cît va dura festivalul, pe scena Filarmonicii vor urca instrumentişti din Rusia, Italia, Austria, România şi Moldova. "Este o inovaţie pentru Moldova, se întîmplă pentru prima oară 11.35 MUSCA 11.57 Este o provocare pentru că saxofonul este şi un instrument democratic şi e în pas cu timpul", a spus coordonatorul Festivalui, Agnesa Rusu. Festivalul, organizat cu sprijinul primăriei Capitalei, a costat aproape 150 de mii de lei.

 

Sursa: publika.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.