UN DESIGNER MOLDOVEAN LA EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE LA MILANO

25.09.2012
Foto: aquarelle.md

Un brand moldovenesc de bijuterii de autor realizate manual Ju-Bijoux și-a prezentat noua sa colecție-capsulă la expoziția internațională de bijuterii Bijoux'2012, care a avut loc pe 6-9 septembrie la Milano (Italia), la complexul expozițional Macef.

 

Colecția a fost creată special pentru expoziția a 6 colecții-capsule: La Vie en Rose, Happy Fabric Buttons, A linnea Story, Flower Hats, A Field of Poppies, Vintage Inspired. Fiecare colecție-capsulă este formată din 5-6 unități de bijuterii: colier, brățară, cercei, inel, broșă și accesorii pentru păr. Fiecăreia dintre colecții îi corespunde o tehnica textilă de autor pentru crearea bijuteriilor, inventată de Ana Popova.

 

Marca Ju-Bijoux a venit pe piața Moldovei în anul 2009. Timp de 3 ani, designerul Ana Popova a lansat 37 de colecții și a creat peste 7000 de bijuterii unice.

 

Datorită participării cu succes la expoziția de la Milano, Ana negociază în prezent cu mai multe mărci internaționale și rețele de buticuri de bijuterii din SUA, Rusia, Italia și Germania.

 

Sursaaquarelle.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.