ZIUA CEA MARE PENTRU FANII DAVID GUETTA! DJ-UL NR.1 DIN LUME VA CONCERTA ASTĂZI LA CHIŞINĂU

18.05.2012
Foto: dancelist.net

Astăzi este ziua cea mare pentru fanii lui David Guetta. Dj-ul nr.1 va concerta diseară la Chişinău. Producătorcu renume, David Guetta a realizat mixuri care au revoluţionat industria muzicală internaţională. La cei 44 de ani ai săi, a reuşit să adune în palmares o mulţime de premii, iar piesele sale au incendiat ringurile de dans.

 

David Guetta s-a născut şi a crescut în Franţa, este căsătorit de 20 de ani şi este tatăl a doi copii. Dj-ul a început să mixeze la vîrsta de 17 ani în cluburile din Paris, iar în 1995 devine proprietarul unui club de noapte. Şase ani mai tîrziu îşi deschide propria casă de discuri, Gum Production, şi lansează primul single, "Just a Little More Love", iar ulterior şi un album cu acelaşi nume.

 


Următoarele sale albume au fost "Guetta Blaster" "Pop Life", "One Love", şi "Memories". Toate piesele lui Guetta au avut un mare succes internaţional. A susţinut concerte în mai multe ţări pentru a promova aceste albume şi a cîntat cu artişti americani ca Akon, Chris Willis sau Fergie.

 

Din anul 2009 are o emisiune radio online, iar în 2011, pentru prima dată în cariera sa, a reuşit să urce pe primul loc în cel mai important clasament al DJ-lor din lume "Top 100 DJ Mag".

 

Guetta a fost nominalizat la cinci premii Grammy, trei pentru One Love şi două pentru munca sa împreună cu Black Eyed Peas şi a cîştigat premiul Grammy pentru "Best Remixed Recording, Non-Classical".

 

 

Sursa: publika.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.