ASOCIAȚIA TINERILOR MOLDOVENI DIN ITALIA ORGANIZEAZĂ UN CONCERT INEDIT

06.12.2017
 

Pe data de 9 decembrie curent, Asociația Tinerilor Moldoveni din Italia „O3M”, organizează cea dea doua ediție a concertului „O3M Șou la garaj”.


Evenimentul are loc sub înaltul patronaj al Ambasadei Republicii Moldova în Italia. Evenimentul se va desfășura în incinta clubului Pentatonic din oraşul Roma (Viale Oscar Senigalia, 18) începînd cu ora 20:30.

 

Spectacolul are drept scop promovarea și valorizarea potențialului cultural-artistic al tinerelor talente care fac parte din comunitatea moldovenilor din Italia. De asemenea, acesta reprezintă o ocazie inedită pentru tineri de a socializa, de a cunoaște persoane noi și de a se distra împreună.

 

Ediția din acest an va fi îmbogățită și cu prezența unor tineri foarte talentați, cum ar fi: Ion Dodon, Tiberiu Atarcikov (alias Dj Snake), Crista (alias Cristina Baban), Bianca.

 

Și nu în ultimul rînd, la crearea unei atmosfere incendiare vor contribui membrii grupului moldo-italian Geeskoff, împreună cu solistul Efim Olan, originar din Chisinau, dar stabilit la Roma de mai mult timp. Geeskoff va interpreta noi piese din primul său album „Rekà”, lansat recent.

 

Evenimentul se va finaliza cu demararea celei de-a treia ediții a campaniei „Hai să fim mai buni”. Anul acesta vom încerca să oferim o mînă de ajutor și să luminăm, în ajunul sărbătorilor, inimile cîtorva bătrînei singuri și nevoiași, din familii dezavantajate, din satul Cîrpești, Cantemir. 

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.