CUM POT FI ADMIŞI ELEVII MOLDOVENI FĂRĂ EXAMENE LA MFTI?

21.01.2019
 

Pe data de 26 ianuarie Liceul Teoretic “Gaidaji” de la Comrat va găzdui cea de-a 58-a ediție a Olimpiadei la Fizică și Matematică din cadrul Institutului de Fizică și Tehnologie de la Moscova (MFTI).

 

Pentru clasele 10-12, această Olimpiada este o etapă de calificare pentru Olimpiada „Fizteh”, care le poate oferi elevilor şansa de a fi admişi la MIPT fără examene, transmite Noi.md. Informaţia în cauză a fost comunicată de către reprezentanța Rossotrudnicestvo din Moldova, menționînd că toți elevii din clasele 8-12 pot participa la Olimpiada de Matematică și Fizică (elevii de clasa 8 pot îndeplini sarcini pentru elevii clasei a 9-a).

 

Fiecare participant trebuie: 1. Să se înregistreze pe site-ul https://abitu.net; 2. Să intre pe pagina evenimentului în cauză https://abitu.net/event/3289; În caz de necesitate să aibă asupra sa:

1. Pașaportul / certificatul de naștere (copia); 2. Două caiete subțiri de matematică; 3. Pix; 4. Cartela de participant completată și semnată, care pot fi obținute de pe pagina evenimentului "Olimpei".

 

Trebuie să prezentaţi două cartele - una la fizică, a doua la matematică. Olimpiada se va desfășura pe 26 ianuarie, la ora 10:00 la matematică și la ora 13:00 la fizică pentru clasele 8-12, fiecare rundă durează 2 ore. Institutul de Fizică și Tehnologie din Moscova (MFTI) este una dintre cele mai importante universități tehnice din Rusia.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.