NU PIERDEȚI LUPTA PRIVIRILOR ȘI CÎNTĂRIREA PARTICIPANȚILOR LA PROFESSIONAL BOXING SHOW! ©

11.04.2019

 

 

Prezentarea și cîntărirea participanților la unicul și primul spectacol de box profesionist din Moldova PROFESSIONAL BOXING SHOW va avea loc pe data de 11 aprilie în centrul comercial Shopping MallDova.

 

Lupta privirilor și cîntărirea participanților la PROFESSIONAL BOXING SHOW vor avea loc începînd cu ora 19.00, iar luptele în cadrul evenimentului spectaculos se vor desfășura în seara zilei de 13 aprilie, la Manejul de atletică ușoară din Chișinău (str. Andrei Doga, 26)

 

Este cunoscut faptul că atmosfera în duelul privirilor luptătorilor înainte de cîntărire depășește toate limitele normelor permise, iar boxerii își demonstrează disponibilitatea de a se lupta unul cu celălalt chiar atunci. Ei vor trebui să facă față nervilor, să-și țină în frîu emoțiile și să treacă cu succes testul de cîntărire.

 

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldovași Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul va fi avea loc la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26). Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic este posibil prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

 

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius) - bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.