NU PIERDE EVENIMENTUL UNIC DIN ACEASTĂ SEARĂ PROFESSIONAL BOXING SHOW! (FOTO, VIDEO)

13.04.2019

 

 

 

În această seară, la Chișinău, va avea loc primul eveniment unic pentru Republica Moldova, o gală inedită a boxului profesionist PROFESSIONAL BOXING SHOW. Acestă competiție unică pentru țara noastră a fost organizată de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

 

 

PROFESSIONAL BOXING SHOW se va desfășura la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26). În cadrul acestui eveniment unic pentru Moldova vor avea loc 13 lupte impresionante și spectaculoase, dintre care 10 lupte principale CARD și 3 lupte UNDER CARD. Participanții la concurs au fost prezentați oficial pe 11 aprilie, au trecut controlul cîntăririi și au participat la duelul privirilor.

 

 

Momentul culminant al evenimentului grandios din această seară îl va reprezenta meciul principal din 10 reprize pentru titlul de campion al Asiei - centura WBA ASIA. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filippine.

 

 

Ei demult sînt pregătiți să demonstreze pe ring puterea lor oribilă a loviturii, atacuri distrugătoare și caracterul unui adevărat războinic.

 

 

Referee luptei pentru titlu - este judecătorul de categorie superioară internațională, șeful comisiei de arbitri al Departamentului de box profesionist al Federației ruse de box, Yuri Koptsev, iar supervizorul este membrul Comitetului Executiv al Consiliului European de Box, secretarul general adjunct al boxului profesionist din cadrul Federației de Box din Rusia, Kirill Shchekutyev. Centura campionului WBA ASIA va fi înmînată cîștigătorului de către președintele Federației de Box din Moldova, maestrul în sport al URSS la box, Vasile Afanasievici Chirtoca.

 

 

De asemenea, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW vor avea loc două lupte nu mai puțin încinse pentru Centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL. În cele două lupte pentru centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL vor lupta doi boxeri moldoveni și doi georgieni: Vladislav Gumeniuc (Moldova, Tiraspol) și Giorgi Kandelaki (Georgia), precum și Octavian Gratii (Moldova) și Kakha Avetisiani (Georgia). Ei vor lupta în categoria super-mijlocie și, respectiv, super-ușoară. Meciurile lor vor fi alcătuite din 6 reprize.

 

 

În afară de aceasta, evenimentul unic presupune, de asemenea, 10 lupte de rating acîte 4 reprize fiecare. Spectatorii îi vor vedea pe cei mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt cu diferite categorii de greutate. Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor. Evenimentul va fi organizat la cel mai înalt nivel, oaspeții se vor bucura de un confort maxim. Sînt prevăzute locuri exclusive în zona VIP. Spectatorii PROFESSIONAL BOXING SHOW vor asista la lupte captivante, spectaculoase, inedite şi fără compromisuri. Ei se vor putea bucura de un box frumos, urmărind cum cei mai buni dintre cei mai buni reprezentanţi ai boxului profesionist îşi vor primi premiile binemeritate.

 

 

Organizatorii promit că publicul va avea parte de o atmosfera incredibilă, rafinată a unui spectacol nemaipomenit, va simţi o plăcere maximă, o mulțime de emoții uluitoare și de neuitat și această seară va deveni un eveniment memorabil pentru ei! În plus, boxerii-compatrioţii noștri, care vor lupta în ring, aşteaptă un sprijin activ din partea publicului. Prin urmare, ei fac apel către iubitorii boxului frumos de calitate să vină în această seară l amanejul de Atletică Ușoară și să-i susţină pe luptătorii noștri moldoveni.

 

 

Oaspeții de onoare ai PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi cunoscuți sportivi și antrenori din lumea boxului, precum și producători de echipamente profesionale pentru boxeri. Partenerii generali ai PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt: Moldova-Agroinbank, DAAC-Hermes și salonul Land Rover. Parteneri media: Canal 3, Русское радио, Sporter, Point, Noi.md. Parteneri: FEA Production, Hotel Club Royal Park.

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic are loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

 

 

Biletele și mesele VIP pot fi rezervate sunînd la numărul de tel: 079901020 sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1. Lupta privirilor între participanții la PROFESSIONAL BOXING SHOW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.