MUZEUL FRUMUSEȚII ”VIORICA-COSMETIC” S-A ALĂTURAT EVENIMENTULUI ”ZIUA INTERNAȚIONALĂ A MUZEELOR” (VIDEO) ©

21.05.2019

 

Музей красоты Viorica-Cosmetic присоединился к Международной ночи музеев (ВИДЕО) ©

De rînd cu alte muzee din țara noatră, compania de cosmetice ”Viorica” și-a invitat clienții să ia parte la Ziua Internațională a Muzeelor.

 

Pe 18 mai, reprezentanții companiei și-au invitat clienții nu doar să viziteze acest muzeu, dar și să participe la o serie de master-classuri și chiar să își confecționeze propriile produse cosmetice. ”Sîntem nespus de bucuroşi de toți oaspeții care au participat. În viitor, astfel de evenimente vor deveni o tradiție pentru compania noastră. Propunem vizitatorilor noștri să participe la master-classuri.

 

Toti participantii vor primi o apă micelară vie cu ioni de argint care este oferită în dar exclusiv la evenimentele Viorica-Cosmetic și nu se vinde în magazinele noastre”, a spus pentru Noi.md, Liliana Tatarciuc, manager marketing online al companiei. Vizitatorii s-au arătat încîntați de evenimentul organizat.

 

Mai mult decît atît, aceștia au spus că își doresc să participe la astfel de evenimente. Anul trecut, pentru cei care iubesc și prețuiesc produsele cosmetice de calitate, care sînt create din ingrediente naturale, și-a deschis ușile muzeul frumuseții al celei mai mari companii de cosmetice din Republica Moldova – ” Viorica-Cosmetic”. ”Viorica-Cosmetic” este cel mai mare producător de cosmetice din Moldova, care pune la dispoziția clienților săi produse din ingrediente naturale.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.