ОТВЕТИТЬ НА КОММЕНТАРИЙ

Administrator аватар
Состояние: Offline
Зарегистрирован: 13/05/2010
Баллы: 2
invitatie din Spania

Vă mulțumim că ne-ați contactat,

 

 

Invitația o poate face un cetățeanspaniol, dar şi cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene sau un cetățean străin, care este rezident legal în Spania.

LISTADEDOCUMENTE PENTRUOBŢINEREA VIZEI ÎN BAZAINVITAȚIEIPRIVATE.

Trebuie să vă adresaţi la secția de poliție, conform locului dvs. de reşedinţă(Comisaría de Policia) pentru a întocmi invitaţia, acolo veţi primi un formular, pe care va trebui să-l completaţi, pe loc, posibil.

Solicitarea (formularul) trebuie să conțină următoarele informații:

  1. Numele șiprenumele gazdei, locul și data nașterii, numărul actului de identitate, adresa.
  2. Dorinţa exprimată în scrisde a invita și de a caza persoana invitată la el acasă sau la orice altă adresă (în acest caz specificați unde va locui, formularul îl veţi primi la secția de poliție).
  3.  Este obligatorieindicarea relațiilor, care vă leagă pe dvs. ca persoană ce invitaţi cu persoana invitată (uneori vi se pot cere fotografiile pe care sînteți împreună).
  4. Perioada de timp pentru care solicitaţi invitaţia, cu indicarea datelor aproximative ale sosirii / plecării.
  5.  Semnătura persoanei, care invită.

În plus, persoana care invită trebuie să prezinte dovada că locuința este acceptabilă (certificatul de proprietate, contract de arendă), copiile buletinelor identitate atît ale celui care invită, cît şi a celui invitat, tradus în spaniolă și un certificat, legalizat notarial, de la departamentul de locuințe, care să dovedească faptul că persoana într-adevăr locuieşte la adresa indicată în patrie.

În unele cazuri aparte, autoritățile abilitate pot chema persoana, care invită la un interviu pentru a verifica informațiile, indicate în invitație.

La luarea unei decizii pozitive cu privire la solicitare, persoana-gazdă va fi anunţată cu privire la necesitatea de a plăti taxa (în termen de o lună după primirea avizului pozitiv) și posibilitatea de a ridica invitația.

Taxapentru eliberarea invitației (Autorización de Expedicion de Carta de invitación) constituie 96,90 €

Invitația (Carta de invitación) - 6.12 €

 

Conditiile de eliberare a vizelor sint descrise mai sus:

http://www.viza.md/get-viza

Cu respect,

Echipa Viza.md

Ответить

CAPTCHA
Просим вас ответить на вопрос во избежания СПАМ-а
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.