ТУРИСТАМ ИЗ МОЛДОВЫ НУЖНО БУДЕТ ПЛАТИТЬ ПО 1 ДОЛЛАРУ ЗА СУТКИ ПРЕБЫВАНИЯ НА ТЕРРИТОРИИ ВЬЕТНАМА

02.01.2014
Foto: avialine.com

Odată cu sosirea anului 2014 vacanțele pe litoral în Vietnam au crescut oarecum în preţ. Ediția «Thanh Nien News» anunță introducerea unui impozit suplimentar pentru turişti în Vietnam de la 1 ianuarie 2014.

 

De acum înainte, turiștii vor trebui să plătească cîte 1 dolar pe zi pentru șederea pe teritoriul Vietnamului.Celor mai mari companiituristice ale statului aceste schimbări nu le-au fost deloc pe plac și acestea s-au pronunţat împotriva planurilor guvernamentale de acest tip.

 

Potrivit acestora, autoritățile vietnameze doresc să ascundă o parte din veniturile pe care ar trebui să le primească trezoreria statului din activitatea turistică.

De asemenea, ei consideră că Guvernul ar trebui să popularizeze excursiile în Vietnam pe piața turismului la nivel mondial din contul fondurilor obținute anterior şi astfel să evite impunerea noilor taxe.

 

În ultimii ani în Vietnam au fost introduse noi taxe déjà de mai multe ori, dar acestea nu nu au vizat pînă acum industria turismului.

 

Regimul de vize pentru și condițiile de eliberearea a vizelro pentru cetățenii Republicii Moldova poate fi vizualizat AICI.

Sursa: Viza.md

Отправить комментарий

CAPTCHA
Просим вас ответить на вопрос во избежания СПАМ-а
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.