e-Konsul

 

Portalul www.viza.md a lărgit spectrul informațiilor oferite utilizatorilor săi cu scopul de a mări gradul de informare asupra procesului de orientare și integrare socială în străinătate, precum și de asistență cu relevanță pentru domeniul consular de care pot beneficia migranții moldoveni aflați în străinătate, cît și cei reveniți permanent sau temporar în Patrie.


Acum, utilizatorii portalului Viza.md, pe lîngă informații referitoare la procesul și modul de obținere a unei vize străine și ghiduri turistice, li se oferă date și răspunsuri la întrebări despre asistența consulară în srăinătate și serviciile cu relevanță consulară de care pot beneficia în Moldova cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului.


Tot aici se înscriu și știrile consulare apărute în premieră pe viza.md, continuitatea interviurilor cu autoritățile relevante din interiorul țării, precum și cu partenerii noștri străini pe parcursul cărora Echipa Viza.md pune în prim plan întrebările și problematicile formulate de cetățeni.


Persoanele interesate pot adresa și publica întrebări prin intermediul opțiunii comentarii de la www.viza.md, prin e-mail, skype sau următoarelor rețele sociale.


e-mail: e-konsul@viza.md
Skype: www.viza.md
Facebook: http://www.facebook.com/echipa.viza.1?ref=tn_tnmn
Odnoklassniki: http://odnoklassniki.ru/profile/517203476552


Considerăm că spectrul larg al datelor consulare disponibile, precum și posibilitatea obținerii rapide a răspunsurilor la întrebări generează o doză de încredere și siguranță utilizatorilor, precum și posibilitatea de a fi mai bine protejați prin intermediul oportunităților de informare pe care le oferă portalul Viza.md.
 

Sursa: Viza.md

Attached files: