ÎMBUNĂTĂȚIȚI SERVICIILE DE TRANSPORTARE A COLETELOR

23.09.2014
Foto: adevarul.ro

Ce fac cel mai des cei care sînt plecați peste hotare sau cei de acasă? Corect. Transmit colete: fie prin poștă sau serviciile de curierat, fie, cum se întîmplă adesea, cu microbuzul.

 

Cel puțin o dată în viață ați transmis sau ați primit un colet de peste hotare. Ce modalitate ați preferat – cu microbuzul sau prin poștă? Cum a fost această experiență? Ați rămas satisfăcut de serviciile prestate? Toate aceste răspunsuri sunt importante!

 

NEXUS împreună cu Biroul pentru Relații cu Diaspora realizează un studiu privind opțiunile de reglementare ale transportului internațional de colete.

Pe baza studiului în cauză va fi îmbunătățit cadrul normativ și, mai important, vor fi îmbunătățite însăși serviciile de transportare a coletelor, astfel încât acestea să corespundă real cerințelor și așteptărilor dumneavoastră.

 

Persoanele interesate sînt invitate să completeze un chestionar care va exclude presupunerile la subiet și va pune în prim plan părerile, sugestiile și problemele pe care le întâmpină oamenii care nemijlocit trimit colete. Accesați ACEST LINK și urmați instrucțiunile. Nu vă va răpi decît 5 minute din prețiosul dumneavoastră timp, 5 minute în care opinia dumneavostră nu doar va fi luată în considerare, dar și va contribui la schimbări pozitive.

 

Acest studiu este CONFIDENȚIAL, iar informația indicată în chestionar va fi utilizată strict în scopul elaborării cadrului normativ al transportării coletelor neînsoțite și nu va fi divulgată și/sau postată decât cu acordul persoanei chestionate.

 

Sursa: Nexusnet.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.