ÎN VACANŢĂ, TURIŞTII EUROPENI ÎŞI DORESC ACCES LIBER LA INTERNET

19.07.2012
Foto: mcvuk.com

Soare, mare, o staţiune pitorească sunt foarte importante pentru turiştii europeni, însă decisiv, la alegerea locului unde să-şi petreacă vacanţa, rămîne internetul. Conform unui studiu, efectuat de Brocade, 86% dintre turiştii europeni chestionaţi îşi doresc să aibă, pe timpul odihnei, acces wireless la internet.


Majoritatea europenilor, aflaţi la odihnă, continuă să lucreze şi utilizează diverse dispozitive, ce permit ieşirea în reţea.

 

95% dintre călători iau cu sine, în vacanţă, gadget-uri pentru contactele personale şi cele de afaceri. Peste 56% din respondenţi intră în reţea pentru ca să controleze poşta de serviciu ori să lucreze cu diverse acte.


37% dintre respondenţi au menţionat, că un internet mobil, calitativ este factorul decisiv la alegerea locului de odihnă. 86% contează pe faptul, că hotelul dispune de Wi-Fi . Pe locul doi după internet, din punctul de vedere al turiştilor, se situează tarifele pentru roaming .


Cel mai popular, printre turişti, s-au dovedit a fi Smartphoanele (91%), laptopurile şi notebook-urile(49%), informează TraveDailyNews .

 

Sursa: turizm.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.