ÎNCĂ LA PATRU AEROPORTURI DIN INDIA VOR FI ELIBERATE VIZE LA SOSIRE

12.09.2013
Foto: pro-motion.pro

În plus față decele patru aeroporturi, unde funcţionează deja regimul de obținere a vizei indiene la sosire (Viza la sosire (Arrival), VoA) de la Delhi, Mumbai, Chennai şi Kolkata, autoritățile imigraţionale ale ţării au instalat echipamentul necesar şi la aeroporturile Thiruvananthapuram, Bangalore, Hyderabad și Kochi.

 

Astfel, cetățenii Japoniei, Singaporului, Finlandei, Noii Zeelande și a unei serii de alte alte cîteva țări vor avea acum posibilitatea să obține viza la opt puncte de intrare.

 

Pe viitor, o perspectivă similară este prevăzută şi pentru cel mai popular pentru vizitatorii străini stat indian ‒ Goa. Turiştii vor putea obține vize la sosirea în Goa, odată ce pe aeroportul local vor apărea noua infrastructură și personalul acesteia.

 

Vă reamintimcă India intenționează să extindă lista țărilor ai căror cetățeni pot primi vize la sosire, adaugand pe ea asemenea ţări ca: Ucraina, Kazahstan, Rusia şi alte ţări. Iar pînă cînd acest lucru nu s-a întîmplat, concetăţenii noștri vizitează India, în conformitate cu regulile de intrare în vigoare.

 

Cu ceva timp în urmă v-am informat deja că începînd cu 17 iunie 2013, cetățenii moldoveni, doritori de a pleca în India, sînt obligați să aplice on-line pentru viză. După aplicarea on-line, solicitantul imprimă cererea de viză completată, în format PDF, o semnează și pune pe ea fotografia. Cererea de viză împreună cu alte documente justificative se prezintă de către solicitant la Ambasada Indiei la București, unde de la cetăţean vor fi preluate şi datele lui biometrice. Formularul pentru completare on-line poate fi găsit la următoarea adresă: http://www.viza.md/content/regim-de-vize-india

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.