ÎNCĂ O ŢARĂ CU REGIM FĂRĂ VIZE PE HARTA AMERICII CENTRALE

02.04.2015
Încă o ţară cu regim fără vize pe harta Americii Centrale
Foto: viza.md

Pe harta Americii Centrale a mai apărut o țară cu regim fără vize pentru deținătorii pașapoartelor ruseștiSalvador. Pe data de 26 martie miniștrii de Externe ale celor două țări au semnat un acord privind călătoriile fără vize pentru cetățenii din Rusia și El Salvador.

 

Vă reamintim că Rusia are deja regim fără vize cu o serie de ţări. De exemplu, deţinătorii paşapoartelor ruseşti pot vizita fără viză: Guatemala, Nicaragua, în curînd se va încheia ratificarea acordului corespunzător cu Honduras. Din 14 aprilie 2014 în Panama a început să funcţioneze regimul fără vize pentru turişti, cu șederea de pînă la 6 luni. Valabilitatea pașaportului la data intrării în ţară trebuie să fie de cel puțin 3 luni. Totodată, este necesar să prezentaţi dovada deţinerii mijloacelor băneşti, cel puțin 500 de dolari SUA, numerar sau cec bancar, precum şi biletul de avion retur.

 

Deţinătorii pașapoartelor moldovenești pot să călătorească, de asemenea, fără vize în Panama. Pentru a călători însă în El Salvador, Guatemala, Nicaragua cetățenii moldoveni trebuie să-şi perfecteze vize.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.