„EU IUBESC VIAȚA, AJUTAŢI-MĂ SĂ LUPT PENTRU EA”

10.06.2015
 

Bună ziua, mă numesc Stanislav Marohin, locuiesc la Chișinău, Republica Moldova. Am doar 26 de ani.

 

Sînt un băiat simplu, dar de ceva timp, nu pot duce un mod normal de viață, ca fiecare din noi. La fel ca și mulți oameni de vîrsta mea, iubesc să acord timp familiei mele, să fac sport, să savurez natura și să-mi petrec timpul cu prietenii, dar în ultimul an am conștientizat că cel mai important lucru pentru mine este dragostea față de viață!

 

Soarta mea s-a schimbat din momentul în care am fost diagnosticat anul trecut, cu gliobastomă de gradul IV (cancer la creier). A fost o lovitură foarte puternică pentru toată familia mea. Chiar dacă știam că ne așteaptă mari greutăți, oamenii dragi nu mi-au permis să las mîinile în jos. Ei mă susțin din toate puterile în lupta mea cu această boală.

 

Familia mea s-a văzut nevoită să ia o sumă mare în credit pentru cursul de tratament în Turcia, deoarece anume acolo activează cei mai buni specialiști din acest domeniu. Am fost operat, dar resursele financiare s-au dovedit a fi insuficiente și bani ne-au ajuns doar pentru două cursuri de tratament, și anume:radioterapie și chimioterapie.

 

Acum este vital să pot continua tratamentul la clinica din Turcia, pentru a învinge această boală o dată și pentru totdeauna. Din păcate, banii adunați de către familia mea și cei apropiați, necesari pentru achitarea clinicii şi medicamentelor, nu sînt suficienți …

 

Mi-e greu să recunosc, dar eu și familia mea AVEM MARE NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ. Și nu e vorba de niște chestii secundare, ci pur și simplu despre faptul ca să pot continua să trăiesc…

 

Din numele meu, al familiei mele și celor apropiaţi, vreau să Vă mulțumesc anticipat pentru orice ajutor, pe care ni-l oferiți în aceste clipe grele de luptă cu boala mortală, pentru suportul financiar sub formă de donaţii şi patronaj (rechizitele bancare sînt indicate mai jos), pentru difuzarea informației cu privire la campania de adunare a fondurilor pe rețelele de socializare (link-ul profilului este indicat mai jos). Vă mai mulțumesc, de asemenea, pentru cuvintele de încurajare, care sînt atît de importante pentru menţinerea stării mele de spirit pozitive.

 

Vă mulțumesc,

Al vostru Stas Marohin.

 

Cont Bancarpe numele  Marochina Rafalia Savelie la Banca de Economii

C/F: 1003600002549

C/B : BECOMD2X650

C/D: 28090504989

22250504984611/353 (MDL)

MD69BE222550214681000021 (EUR) IBAN

MD54BE222550114681000005 (USD) IBAN

Telefon de contact: (+373) 79 78 61 05 (Marochina Rafaila Savelie)

Poșta electronică: marohin@mail.ru

facebook

 

Sursa: Point.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.