„PRO DIASPORA KIDS” – PRIMA PUBLICAŢIE PENTRU COPIII MIGRANŢILOR MOLDOVENI DIN PORTUGALIA

30.06.2011

Prima publicaţie “Pro Diaspora Kids” pentru copiii migranţilor moldoveni din Portugalia a fost elaborată şi publicată de Asociaţia Diasporei Moldoveneşti „Pro Diaspora” din Portugalia. Frumoasă şi plină de culori publicaţia „Pro Diaspora Kids” este adresată copiilor şi părinţilor moldoveni care trăiesc şi activează în Portugalia. Pe lângă poeziile, proverbele, zicătorile şi jocurile de cuvinte, rebusuri şi integrame pentru copii, broşura este şi o sursă de sfaturi în pediatrie, psihologie, pedagogie, nutriţie şi alimentaţie oferite moldovenilor migranţi de către specialiştii din Moldova. read more...


Broşura a fost tipărită în 2000 de exemplare şi lansată cu ocazia „Zilei Internaţionale a Copiilor”, sărbătorită în Portugalia.”Pro Diaspora Kids” este adresată tuturor Asociaţiilor Diasporei pentru ameliorarea comunicării între migranţi aflaţi în străinătate, precum şi între migranţi şi ţara lor de origine în scopul consolidării capacităţilor lor instituţionale.


Publicaţia a fost realizată de către Asociaţia „Pro Diaspora” din Portugalia graţie Mecanismului de Granturi Mici, creat în cadrul proiectului „Susţinerea implementării componentei de migraţie şi dezvoltare a Parteneriatului pentru Mobilitate Moldova –EU”.


Persoana de contact: Oxana Maciuca, IOM Moldova Asistent programul Migraţie şi Dezvoltare, e-mail: omaciuca@iom.int
 

 

Sursa: iom.md

AtaşamentMărime
Pro Diaspora Kids.pdf10.1 MO

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.