5 MINUTE DESPRE VIEPHENOL™ ©

14.05.2021

 

 

Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţii.


În eforturile de estompare a semnelor de trecere a anilor, cosmetologii și dermatologii „Viorica Cosmetic” s-au aliat cu natura, dezvoltând o serie de produse de îngrijire pe bază de antioxidanți – acei „soldăţei” invizibili, care neutralizează moleculele instabile generate de organism, numite radicali liberi. Anume radicalii liberi se fac vinovați de îmbătrânirea organismului, inclusiv a pielii care, odată cu înaintarea în vârstă, capătă riduri și pierde din fermitate.

 


Antioxidanții se conțin, în mare parte, în fructe, legume și plante, iar fiecare tip are proprietățile sale biologice unice. Cert este faptul că cei mai „bătăioși” sunt polifenolii. Descoperiţi încă în anul 1936, aceştia sunt de zeci de ori mai eficienți în lupta cu radicalii liberi decât antioxidanţii consacraţi: Vitamina A, C, E sau beta-carotenul. Nu e de mirare că polifenolii sunt indispensabili produselor cosmetice „age-prevent” și „anti-aging”, iar cercetătorii din industrie sunt într-un proces continuu de elaborare a celui mai concentrat „elixir” al tinereții tenului.

 


Nu este o noutate că strugurii se regăsesc printre cele mai importante surse de polifenoli. Legenda spune că însăși Cleopatra aplica sucul lor pe piele pentru a atenua efectele nocive ale expunerii la soare. Cei mai mulți polifenoli se conțin în extractul din semințe de struguri, iar mediul în care s-a dezvoltat vița-de-vie (clima, solul, apa) influențează direct concentrația și calitatea acestora.

 

Viephenol™ - un complex de antioxidanți patentat, obținut din semințe de struguri cultivați pe teritoriul Republicii Moldova. Viephenol™ conține mai multe tipuri de polifenoli, fiind deosebit de concentrat în proantocianidină – un polifenol extrem de eficient și rar întâlnit în natură, care aparține familiei flavonoide. Aceasta blochează formarea nitrozaminelor și protejează celulele sănătoase de efectele lor. Proantocianidina nu doar protejează pielea de factorii nocivi, dar contribuie și la formarea și stabilizarea colagenului, restabilind structura și sporind elasticitatea pielii.

 

Viephenol™ – puterea antioxidanților din „inima” strugurilor moldovenești

 

Aceste proprietăți minune i-au inspirat pe experții de la „Viorica” să valorifice extractul de semințe de struguri locali și să inventeze un complex antioxidant unic – ViephenolTM– deosebit de concentrat în proantocianidină și alte ingrediente vegetale active, extrase din struguri autohtoni.

Grație acțiunii sale antioxidante puternice, Viephenol™:

oferă protecție antioxidantă pielii și părului împotriva factorilor nocivi: stres, poluare, substanțe chimice, radiații UV;
stimulează sinteza naturală de colagen și elastină – proteinele structurale ale pielii;
hidratează profund și reduce petele pigmentare cauzate de expunerea la soare.
Extracția antioxidanților din „inima” strugurilor moldovenești și, îndeosebi, conservarea proprietăților acestora, nu a fost o misiune ușoară. Invenția a fost realizată în colaborare cu emeritul savant Ion Prida, doctor în științe tehnice și autorul a peste 100 de brevete în domeniul enologiei.

Viorica Vie este un sistem de îngrijire a pielii și a părului pentru prevenirea schimbărilor legate de vârstă, bazat pe complexul antioxidant unic Viephenol™ obținut din struguri moldovenești.

 

 

Încă nu te-ai convins cât de eficient este Viephenol™ în lupta cu îmbătrânirea prematură? Este dificil să ignori studiile și experimentele ce demonstrează eficacitatea acestuia. Or, după cum susține și Corina Pocnea, dermatologul principal al companiei „Viorica Cosmetic” în legătură cu gama Viorica Vie, „Viephenol™ are numeroase beneficii confirmate științific. Grație conținutului ridicat de polifenoli, Viephenol™ este eficient în lupta cu îmbătrânirea prematură și deteriorarea celulară. Proantocianidina are rolul de a neutraliza efectul nociv al radicalilor liberi, acțiunea sa antioxidantă fiind de 50 ori mai puternică decât cea a vitaminei C și de 20 ori mai puternică decât cea a vitaminei E.”

Ce poate fi mai bun în rutina zilnică de îngrijire, decât un complex cu adevărat eficient?

 

Încearcă acum produsele Viorica Vie

 

care conțin complexul antioxidant unic ViephenolTM și ingrediente vegetale eficiente.

www.viorica.md
Dovezi ale eficacității

[1] Polifenolii din semințele de struguri sunt considerați luptători eficienți cu radicalii liberi – principala cauză a îmbătrânirii organismului uman.

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942910701584260

[2] Efectul antioxidant al proantocianidinei este semnificativ mai puternic decât cel al antioxidanților consacrați: de 50 ori mai puternic decât cel al vitaminei C și de 20 ori mai puternic decât cel al vitaminei E.

[2] Polifenolii din semințele de struguri mențin elasticitatea pielii și o ajută să se regenereze mai rapid după acțiunea nocivă a razelor UV.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.