5 MOTIVE SĂ-ȚI AJUSTEZI TRUSA COSMETICĂ LA SEZONUL RECE ©

06.12.2021

 

 

Odată cu venirea frigului schimbăm garderoba, dar și rutina de îngrijire a pielii. Vîntul și temperaturile scăzute de afară, urmate de încălzirea din încăperi afectează pielea, lăsînd-o uscată, iritată și flască. Pentru a radia de sărbători si nu doar, îți enumerăm mai jos 5 motive de ce trebuie să-ți revizuiești rutina de îngrijire facială în această iarnă.

1. Pielea feței si a mîinilor este în contact direct cu aerul rece și suferă mult din cauza intemperiilor. Pentru a proteja tenul pe parcursul zilei optează pentru formule generoase, hrănitoare, pe bază de uleiuri vegetale, care formează un strat invizibil ce previne pierderea lipidelor si umectanților din dermă. Crema Protectoare de zi din gama Viorica Nordica asigură îngrijirea optimă, dar și aduce aportul zilnic necesar de nutriție și emoliere, atît de important în perioada temperaturilor scăzute.

Ingrediente active: Ulei de cocos Lecitină vegetală

2. Este binecunoscut faptul că pielea atinge apogeul de regenerare și recuperare pe parcursul nopții, în orele de somn. Iar în sezonul rece pielea este cu mult mai solicitată și acest proces trebuie susținut din exterior. Crema Reparatoare de noapte restabilește nivelul de hidratare și atenuează vizibil roșeața, oferindu-ți un aspect uniform și radiant al tenului în fiecare dimineață din această iarnă!

Ingrediente active: Ulei de cocos Acid hialuronic vegetal

3. Pe timp de iarnă decalajul dintre aerul rece de afară și cel uscat și cald din interior duc la deshidratarea și descuamarea mai rapidă a tenului. Eliminarea celulelor moarte susține procesele regeneratoare, revelînd celule noi, sănătoase ale pielii. Pe lîngă aceasta, exfolierea ușoară elimină și alte impurități. Optați pentru exfolianți cu particule abrazive naturale, cum ar fi Exfoliantul DelicatViorica Nordica cu o formulă cremoasă și microgranule fine.

Ingrediente active: Unt de karite Microgranule din ulei de jojoba

4. O soluție rapidă și eficientă pentru pielea uscată, iritată de vînt și frig sînt măștile de față, care iarna trebuie să abunde în emolienți grași și alte elemente reparatoare, ca peptidele și antioxidanții. Masca Extranutritivă din seria Nordica va deveni aliatul tău în această iarnă, grație formulei super nutritive și emoliente. Aceasta are un efect instantaneu de reconfortare și calmare atunci cînd tenul este cele mai vulnerabil, și anume în sezonul rece al anului.

Ingrediente active: Unt de karite Ulei de armurariu

5. Mîinile sînt afectate în primul rînd pe timp de iarnă – pielea crăpată, cuticula aspră și unghiile fragile au nevoie de extra îngrijire și protecție. Îți recomandăm să aplici o cremă nutritivă de fiecare dată cînd ieși din casă, fapt ce va preveni descuamarea și pierderea lipidelor din piele. Crema pentru mîini, unghii și cuticule din gama Viorica este formulată cu ulei de cătină, cunoscut pentru proprietățile sale regenerante, hrănitoare și emoliente.

Ingrediente active: Ulei de cătină

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.