5 SFATURI PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS DE LA IRINA KOVALSKY ©

18.06.2023

 

 

Irina Kovalsky se poate mândri cu un păr bogat și mătăsos, ceea ce stârnește interesul multor admiratoare ale interpretei în a descoperi secretele ei de frumusețe.

 

Recent, Irina a dezvăluit pe contul său personal de Instagram câteva sfaturi pentru îngrijirea părului. „Prima regulă este să nu-i fac rău părului și să-l protejez de temperaturile ridicate și scăzute! A doua regulă: folosesc frecvent șampon și balsam care conțin keratină!

Iar la @cosmeplant_moldova a apărut o nouă gamă de produse cu keratină dublă! Îmi place foarte mult efectul de la acest șampon și balsam! A treia regulă: este important să speli părul în direcția de creștere a firelor de păr! A patra regulă: să usuci cu uscătorul de păr folosind aer rece! Și a cincea regulă: să speli părul de maximum 2 ori pe săptămână. Un aspect foarte important – să nu uităm de vitamine și alimentație corectă! Îmi place faptul că șamponul de la Cosmeplant conferă densitate părului, reduce electrizarea. Iar balsamul hidratează și hrănește, netezește structura firului de păr, sigilează vârfurile despicate, redă părului puterea și elasticitatea naturală”, a menționat Irina Kovalsky.

Gama pentru păr „Keratină Dublă” de la brandul autohton de cosmetice Cosmeplant este un complex de îngrijire naturală cu 2 tipuri de Keratină și extract de flori de tei organic pentru părul deteriorat.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.