6 MOLDOVENI AU FOST RĂNIŢI GRAV ÎN ROMÂNIA

04.11.2016
6 moldoveni au fost răniţi grav în România
 

Şase cetăţeni moldoveni au fost grav răniţi într-un accident naval produs în seara de miercuri, 3 noiembrie, în Tulcea, delta Dunării, România. La bordul uneia din cele două ambarcaţiuni se aflau 14 persoane, cetăţeni ai Republicii Moldova.

 

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene menţionează că, potrivit autorităţilor române, în urma accidentului o persoană se află în comă, două cu leziuni mai grave, dar în afara oricărui pericol şi trei cu leziuni uşoare.

 

Cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul naval sunt în curs de cercetare de către organele abilitate româneşti. Consulatul General de la Iaşi este în contact atât cu instituţiile medicale în vederea monitorizării stării de sănătate a cetăţenilor moldoveni, cît şi cu organele de drept din Tulcea în vederea elucidării circumstanţelor accidentului.

 

În cazul în care rudele victimelor au nevoie de detalii şi asistenţă consulară pot telefona la linia de urgenţă a Consulatului Republicii Moldova la Iaşi Tel.: 00 40 740984873 sau la Centrul de Apel al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene :Tel.: +373 69 320 221.

 

Sursa: ipn.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.