7379 LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN REPUBLICA MOLDOVA

18.08.2014
Foto: focus-giurgiu.ro

Conform declaraţiilor agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 12.08.2014 erau înregistrate 7379 locuri vacante.

 

La nivel naţional pentru persoanele cu studii superioare şi medii de specialitate sînt oferite 2084 locuri de muncă, ce constituie 28% din numărul total de locuri de muncă vacante.

 

Pentru persoanele cu studii medii generale şi secundar profesionale Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă 5295 locuri de muncă, ce constituie 72% din numărul total de locuri de muncă vacante.

 

Principalele meserii pentru care sînt oferite locuri de muncă pot fi vizualizate AICI. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă, se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă sau pot accesa portalul pieţei muncii unde sînt postate locurile vacante oferite în fiecare raion pe profesii.

 

Portalul Viza.md reamintește că la 29 august 2014 Agenţia Naţională în comun cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Chişinău va participa la Tîrgul informaţional al proiectelor şi serviciilor, unde va promova serviciile prestate pe piaţa muncii şi va acorda informaţii referitor la piaţa forţei de muncă din Republica Moldova cetăţenilor reîntorşi. Tîrgul informaţional se va desfăşura în Scuarul Porţilor Sfinte cu începere de la ora 10.00.

 

Sursa: anofm.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.