95% FEMEI AU CONFIRMAT DIMINUAREA RIDURILOR! AFLĂ DESPRE CE PRODUS E VORBA ©

15.03.2022

 

 

Orice femeie cunoaște că aspectul ochilor este trăsătura care trădează vârsta. Iată de ce majoritatea femeilor pun un accent deosebit pe produsele de îngrijire destinate acestei zone.
„Viorica-Cosmetic” lucrează în permanență pentru a menține tinerețea și frumusețea tenului tău, iar în acest an vine cu o elaborare cu totul specială – un tratament eficient și mult așteptat împotriva ridurilor în zona ochilor. Parte a noii game Vie Anti-age, crema contur ochi are la bază o formulă inteligentă, care are grijă 24/24 de această parte delicată a tenului.

 

Cele trei componente active principale care îi asigură un efect vizibil și de durată sunt: Viephenol-ul™, cafeina și polizaharidele din tamarind.

• Complexul antioxidant Viephenol™ stopează procesele legate de vârstă, susține sinteza colagenului și regenerarea celulară, protejează de fotoîmbătrânire. Fiind un antioxidant puternic, acesta face pielea mai suplă și elastică.

 

• Cafeina este un ingredient-erou în produsele destinate îngrijirii zonei ochilor, deoarece are efect drenant prin care sunt eliminate pungile și cearcănele de sub ochi. Tehnologia de incapsulare asigură eliberarea cafeinei pe parcursul întregii zile, ceea ce previne apariția semnelor oboselii la nivelul ochilor.

• Polizaharidele de tamarind au o structură similară cu cea a acidului hialuronic și, la fel, hidratează în profunzime și previn pierderea umectanților din piele, emoliază pielea delicată din jurul ochilor, astfel îmbunătățind vizibil elasticitatea și fermitate, dar și diminuând considerabil ridurile.

Pentru a demonstra eficacitatea acestui tratament anti-rid, s-a efectuat o serie de testări instrumentale sub control dermatologic.

Cifrele vorbesc de la sine!

Testele au confirmat că:

ridurile au fost diminuate la 95% dintre femei;
pielea a devenit cu 40% mai elastică;
hidratarea se menține timp de 12 ore.
Nu ne rămâne decât să te invităm să te convingi și tu de eficacitatea acestui produs anti-age destinat zonei din jurul ochilor. Află mai multe pe pagina web sau în oricare din magazinele Viorica.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.