ACCIDENT CU BARCA LA ANTALYA. EXISTĂ MOLDOVENI PRINTRE MORȚI? (VIDEO)

04.11.2020

 

 

În Turcia, un cetățean rus a fost ucis în urma unui accident cu implicarea unei ambarcațiuni de agrement în apropierea cetății Alania din provincia Antalya. În total, la bord erau 32 de turiști străini. Deocamdată nu se știe dacă printre ei au fost cetățeni ai Moldovei.


Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Moldovei nu a furnizat încă informații cu privire la această chestiune, relatează Noi.md.

 

Accidentul cu implicarea unei ambarcațiuni de agrement din Turcia, în urma căruia a murit un cetățean rus, a fost comunicat de un reprezentant al Consulatului General al FR în provincia Antalya.

Potrivit acestuia, incidentul s-a produs la aproximativ 50 de metri de coastă. La bord erau 32 de turiști străini.

 

„În jurul orei zece (ora Moscovei), nava a eșuat pe stînci subacvatice în apropierea cetății Alanya și s-a scufundat. Pasagerii au fost debarcați imediat pe o bancă de nisip din apropiere <...>. În urma operațiunilor de căutare și salvare, în cala ambarcațiunii scufundate a fost găsit corpul unui cetățean rus, anul nașterii 1983”, a spus interlocutorul Agenției.

 

Restul turiștilor au primit asistență medicală, viața lor este în afara pericolului. Anchetatorii cercetează circumstanțele incidentului.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.