ACORDUL, CARE SIMPLIFICĂ FORMALITĂŢILE DE VIZĂ ÎNTRE FR ŞI SUA, A FOST RATIFICAT

31.07.2012
Foto: blogspot.com

Preşedintele FR Vladimir Putin a semnat legea privind ratificarea Acordului dintre FR şi SUA privind simplificarea formalităţilor de viză. «Se ratifică Acordul dintre FR şi SUA privind simplificarea formalităţilor de viză pentru cetăţenii FR şi SUA », - se spune în decretul, semnat la 28 iulie şi plasat luni pe site-ul oficial de informaţii juridice.


La 19 noiembrie, 2011 în cadrul summit-ului Asiei de Est, ministrul de externe rus Serghei Lavrov şi secretarul de stat al SUA Hillary Clinton au făcut schimb de note privind facilitarea regimului de vize.


La 6 iulie, 2012 Duma de Stat a ratificat unanim acordul ruso-american "Cu privire la simplificarea formalităţilor de viză pentru cetăţenii FR şi ai SUA". Ratificarea actului de către partea americană nu este necesară. La 18 iulie acesta a fost aprobat de Consiliul Federaţiei. Acordul prevede eliberarea vizelor multiple pe un termen de pînă la un an şi posibilitatea de şedere neîntreruptă în ţară timp de trei luni din data fiecărei intrări.


Sursa: turizm.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.