ADOPTAREA FINALĂ A DECIZIEI DE LIBERALIZARE A VIZELOR PENTRU CETĂŢENII RM VA FI FORMALIZATĂ DE CĂTRE CONSILIUL UE ÎN PRIMĂVARA ANULUI 2014

31.01.2014
Foto: minfin.com.ua

În perioada 30 ianuarie - 1 februarie 2014, Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova privind liberalizarea regimului de vize, Tanja Fajon, efectuează o vizită oficială la Chişinău.

 

Dna Tanja Fajon a felicitat autorităţile RM pentru eforturile depuse şi rezultatele impresionante, obţinute la implementarea Planului de Acţiuni RM-UE privind liberalizarea regimului de vize, pe care le-a reflectat în Raportul său pentru Comisia Parlamentară pentru Libertate, Securitate şi Justiţie, prezentat la 9 ianuarie 2014.

 

Raportul urmează a fi votat pe data de 12 februarie curent și transmis spre a fi adoptat la ședința plenară a Parlamentului European.

 

În acest sens, Ministerul de Externe al Republicii Moldova (MAEIE) precizează într-un comunicat al său că adoptarea finală a deciziei de liberalizare a vizelor va fi formalizată de către Consiliul UE în primăvara anului 2014.

Sursa: mfa.gov.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.