AMBASADA AUSTRALIEI AMINTEŞTE DESPRE TERMENUL LIMITĂ DE DEPUNERE A VIZELOR

10.10.2013
Foto: cntraveller.com

Ultima zi de depunere a documentelor pentru călătoriile de Crăciun și Anul Nou în Australia ‒ 15 noiembrie. Despre acest lucru au fost avertizaţi solicitanții de vize la Ambasada Australiei, luîndu-se în consideraţie că acei care aleg să sărbătorească Anul Nou pe continentul verde, să aibă grijă să obțină vizele din timp.

 

"Secția vizelor va fi închisă de la 21 decembrie 2013 pentru sărbătorile de iarnă. Dacă planificaţi să vizitaţi Australia în perioada: 14 decembrie – 5 ianuarie 2014, vă rugăm insistent să depuneţi documentele nu mai tîrziu de 15 noiembrie 2013 pentru ca angajații noștri să aibă timp pentru examinarea documentelor dvs." – am fost preveniţi la ambasadă.

 

Angajaţii ambasadei nu vor reuşi pur şi simplu să examineze documentele transmise după"termenul limită" stabilitînainte de începerea sărbătorilor oficiale.

 

Vă reamintim că cetățenii Republicii Moldova care aplică pentru viza acestei țări trebuie să se adreseze la Ambasada Australiei de la Moscova. Începînd cu 1 iulie 2012, cetăţenii Republicii Moldova beneficiază de un regim facilitat de vize în scopul efectuării călătoriilor în Australia. Prezenţa în persoană la depunerea cererii de viză la sediul Ambasadei Australiei la Moscova, precum şi prezentarea în original a paşaportului nu mai sînt condiţii obligatorii.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.