AMBASADA AUSTRALIEI A AVERTIZAT REFERITOR LA TERMENUL LIMITĂ DE APLICARE PENTRU VIZE

14.08.2014
Foto: ntv.ru

Cetățenii Republicii Moldova care planifică o excursie în Asutralia de Crăciun și Anul Nou, trebuie să se preocupe din timp referitor la primirea vizei.

 

Potrivit comunicatului misiunii diplomatice australiene, termenul limită de aplicare pentru o viza de turist (subclasa 600) și viza temporara de lucru (subclasa 400) este data de 14 noiembrie 2014.

 

"Secția vize nu poate garanta luarea deciziei înainte de Crăciun cu privire la cererile depuse după 14 noiembrie 2014", au avertizat responsabili de la ambasadă.

 

De menţionat că de pe data de  4 august secția de vize a Ambasadei Australiei la Moscova, lucrează conform următorului orar:

 

- De luni pînă vineri, de la ora 12 pînă 15, depunerea cererilor numai cu achitarea prin intermediulu cardului bancar (fără înscriere prealabilă);

- Luni, miercuri și vineri de la ora 9 pînă la 11 depunerea cererilor numai cu achitarea taxei în numerar

 (înscrierea prealabilă este obligatorie).

 

Portalul Viza.md reaminteşte căcetăţeniiRepubliciiMoldovabeneficiază deunregimfacilitatdevizepentru călătoriile în Australia. Prezenţa personală la depunerea cererii de viză la sediul Ambasadei Australiei la Moscova, precum şi prezentarea originalului paşaportului nu sînt condiţii obligatorii. Cetăţenii interesaţi de obţinerea vizei de intrare în Australia pot aplica on-line, expediind cererea şi copiile documentelor necesare la Ambasada Australiei la Moscova. Detalii aflaţi AICI.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.