AMBASADORUL AZERBAIDJANULUI ÎN REPUBLICA MOLDOVA: ”POTENȚIALUL TURISTIC AL AZERBAIDJANULUI ESTE SUBESTIMAT”

23.10.2012
Foto: Viza.md

Turismul în Azerbaidjan este unul dintre sectoarele economiei, care se află în creștere rapidă în ultimii ani. "Țara focurilor", cu un teritoriu relativ mic, este situată la intersecția dintre Europa și Asia, ceea ce o face foarte atractivă pentru dezvoltarea businessului turistic. Dar, în ciuda atractivității țării, doar un număr mic de cetățeni ai Republicii Moldova au vizitat Azerbaidjanul ca turiști.

 

"Astăzi, potențialul turistic al orașului Baku și al Azerbaidjanului în general este subevaluat de către companiile turistice. Prin inerție, mulți cred că acesta este un spațiu post-sovietic și acolo nu există condiții necesare. De fapt, nu este așa", a declarat Ambasadorul Azerbaidjanului în Republica Moldova, Namig Hasan oglu Aliyev.

 

Sectorul turismului din Azerbaidjan este foarte dezvoltat și îndeplinește toate standardele internaționale, fiind capabil să satisfacă gusturile cele mai pretențioase. Despre aceasta vorbește Ambasadorul Azerbaidjanului într-un interviu acordat în exclusivitate pentru portalul VIZA.md.

 

 

Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.