ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MIGRANȚII MOLDOVENI DIN RUSIA

03.07.2019

 

 

În perioada 01-15 iulie 2019, la Moscova (în toate circumscripţiile) va fi în desfăşurare o ACŢIUNE OPERAȚIONAL-PROFILATICĂ „MIGRANT ILEGAL"!

 

În acest sens și pentru a evita reţinerea, amenzile, expulzarea administrativă și alte măsuri ale organelor Ministerului Afacerilor Interne al FR, aplicate faţă de migranți, cei din urmă sînt chemaţi să fie extrem de atenți în procesul de înregistrare sau de perfectare a oricăror tipuri de documente, precum și în desfășurarea activităților de muncă. Este foarte recomandat să aibă la dispoziție toate documentele necesare, care să le confirme dreptul legal de şedere şi de efectuare a oricăror activităţi. Această operațiune este efectuată de către angajații Direcției principale a Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse pentru or. Moscova (Direcţia Generală a MAI FR pentru or. Moscova) și Oficiul Serviciului Federal de Migrație al Federației Ruse pentru or. Moscova (DSFM al FR pentru or. Moscova).

 

Controlul operativ-profilactic se efectuează de 4 ori pe an. Perioadele rămîn neschimbate: 01.01 - 15.01 01.04 - 15.04 01.07 – 15.07 01.10 – 15.10 Scopul controlului operațional este de a identifica cetățenii străini și apatrizii care locuiesc ilegal în raion, încălcînd regulile de ședere (reședința), precum și angajarea în activități ilegale de muncă, atît la persoane fizice, cît și la persoane juridice. În plus, scopul acţiunii este de a identifica cetățenii FR, care le asigură celor din urmă servicii de gazdă.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.