ANUNȚ IMPORTANT PENTRU TURIȘTII ȘI MIGRANȚII MOLDOVENI

10.01.2020

 

 

Сetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Puerto Rico urmează să țină cont de următaorele.

 

În urma cutremurelor de pămînt din regiune, precum și a posibilității înregistrării unor replici ale acestora, autoritățile locale au anunțat planul de urgență, sugerînd populației din zonă să se pregătească pentru evacuare. Informații actualizate cu privire la planul de acțiune local în caz de dezastre naturale pot fi accesate pe site-ul Agenției statale pentru gestionarea situațiilor de urgență și Administrare a Dezastrelor din Puerto Rico. Se recomandă cetățenilor care doresc să călătorească în Puerto Rico să își amîne călătoria planificată. T

 

otodată, cetățenii moldoveni aflați pe insulă, pentru securitatea lor, sînt sfătuiți să ia în calcul întreruperea aflării lor în Puerto Rico și să contacteze reprezentanții companiilor aeriene pentru schimbarea coordonatelor de zbor, să urmărească anunțurile publicate de autoritățile locale şi să urmeze recomandările și instrucțiunile acestora.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.