ASISTENȚA CONSULARĂ PENTRU MOLDOVENII DIN GRECIA SE OFERĂ ÎN BAZA PROGRAMĂRILOR PREALABILE

25.09.2014
Foto: ntv.ru

Portalul Viza.md reamintește că prestarea serviciilor consulare la Ambasada Republicii Moldova în Republica Elenă se efectuează exclusiv în baza programărilor prealabile (cu excepţia cazurilor de urgenţă - arest, deces, solicitarea titlului de călătorie.)

 

Telefon pentru programări: + 30 210 6990 372

 

Pentru legătură operativă puteţi contacta reprezentantul Ambasadei la numărul de telefon mobil +306907215895.

 

Marţi, Miercuri

  09:00 – 13:00 – (conform programării) recepţionarea dosarelor de perfectare a buletinelor de identitate şi a paşapoartelor de călătorii în străinătate.

  14:00 – 17:00 (conform programării) recepţionarea dosarelor de perfectare a buletinelor de identitate şi a paşapoartelor de călătorii în străinătate.

 

Joi, Vineri

  09:00 – 13:00–prestarea serviciilor consulare, oferirea consultaţiilor întocmirea actelor notarile, acte stare civilă, emiterea certificatelor, confirmărilor, depunerea dosarelor de viză, evidenţa consulară etc.

  14:00 – 17:00 –prestarea serviciilor consulare, întocmirea actelor notarile, acte stare civilă, emiterea certificatelor, confirmărilor etc.

 

De menționat că majoritatea Ambasadelor și consulatelor ale Republicii Moldova au renunțat definitiv la procedura de programre a cetățenilor care s-a dovedit a fi una anevoioasă în trecut. În prezent, mai multe misiuni diplomatice și consulare ale RM programează în prealabil cetățenii doitori de a perfecta pașaportul sau buletinului de identitatea moldovenesc.

 

Sursa: grecia.mfa.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.