ASOCIAȚIA TINERILOR MOLDOVENI DIN ROMA ȘI-A SĂRBĂTORIT PRIMA ANIVERSARE

11.07.2016
Asociația tinerilor moldoveni din Roma și-a sărbătorit prima aniversare
 

Asociația tinerilor moldoveni din Roma „Open Mind Made in Moldova (O3M)” și-a sărbătorit prima aniversare și a organizat, cu această ocazie, pe 2 iulie curent la Roma, un concert internațional.

 

Peste 120 de tineri au venit în clubul „Wishlist” pentru a asculta și dansa împreună cu interpreți din Rusia, Statele Unite, R. Moldova și Italia, care au reușit să satisfacă atît gusturile iubitorilor de jazz, cît și ale celor de rock.

 

În cadrul sărbătorii, primul secretar al Ambasadei Republicii Moldova la Roma, Nicoleta Croitoru-Bantea, a înmînat două premii: unul lui Victor Munteanu, pentru curajul cu care a înfruntat viața, și al doilea lui Efim Olan pentru realizările sale artistice.

 

Efim a demonstrat imediat că merită premiul, cîntînd pe scenă împreună cu trupa sa moldo-italiană „Geeskoff”.

„Ritmul trupei a făcut ca toată lumea să danseze, inclusiv personalul localului”, se arată într-un comunicat de presă al Asociației tinerilor moldoveni din Roma.

 

Asociația a colectat și donații prin vinderea lumînărilor realizate manual de către membrii ei. Banii adunați vor fi folosiți pentru a realiza un site cu informații utile studenților străini în Italia

 

Sursa: ziarulnational.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.