ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE ÎN TURCIA

05.04.2019

 

 

Important pentru cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Turcia.

 

În perioada 5 aprilie 2019 (ora 03.00) - 7 aprilie 2019 (orele 23:59), are loc procesul de transfer şi preluare de către Noul Aeroport Istanbul (IGA) a activităților şi zborurilor operate până în prezent pe Aeroportul Internațional Atatürk.

 

După 7 aprilie 2019, Aeroportul Istanbul Atatürk va fi închis pentru zborurile comerciale interne și internaționale programate și neprogramate, fiind deschis însă pentru zborurile cargo, aviație generală, zboruri business, pentru zborurile aeronavelor de stat și a celorlalte zboruri permise de Autoritatea Aeronautică a Republicii Turcia.

 

Se recomandă cetățenilor moldoveni care se deplasează la Istanbul, să acorde mai mult timp, decît în mod normal, pentru transferul de la/către aeroport, dat fiind faptul că infrastructura de transport nu este terminată.

 

Cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Ankara şi ale Consulatului General al RM din Istanbul. https://noi.md/md/societate/lista-telefoanelor-de-urgenta-pentru-turisti...

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.