ATENȚIE! TRAFIC SUPRAGLOMERAT LA FRONTIERA ROMÂNO-BULGARĂ

30.07.2015
 

Poliţia de frontieră din Romînia atenţionează asupra traficului supraglomerat la punctul de frontieră romîno-bulgară Giurgiu-Ruse din cauza lucrărilor de reabilitare a căilor de comunicaţie. Călătorii care se îndreaptă spre Bulgaria cu transportul auto sînt îndemnaţi să folosească şi alte puncte de trecere a frontierei.

 


„Avînd în vedere că în perioada sezonului estival sînt înregistrate creşteri ale traficului de pasageri prin punctele de frontieră, pentru evitarea aglomerărilor recomandăm participanţilor la trafic, în special şoferilor de automarfare, să folosească şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria: Vama Veche – jud. Constanţa, Negru Vodă – jud. Constanţa, Ostrov – jud. Constanta (trecere cu bacul), Calafat – jud. Dolj, Bechet – jud. Dolj (trecere cu bacul), Zimnicea – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi), Turnu-Măgurele – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi)”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din Romînia, citat de IPN.

 


În comunicat se mai spune că la nivelul Poliţiei de Frontieră s-au dispus măsurile necesare pentru derularea formalităţilor de frontieră cu operativitate şi s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din Bulgaria în vederea stabilirii măsurilor care se impun în astfel de situaţii.

 

Sursa: Noi.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.