ATENȚIONĂRI DE CĂLĂTORIE. ODESA

30.04.2015
Atenționări de călătorie. ODESA
Foto: infobiz.md

KGB-ul transnistrean recomandă cetățenilor să evite călătoriile în Odesa și orașele din apropiere, în timpul sărbătorilor din luna mai, transmite novostipmr.com.

 

Potrivit serviciului de presă al așa-numitului KGB transnistrean, există informații neoficiale cu privire la posibilele provocări în aceste zile.

 

"Cetățenii care nu pot anula călătoria în Odesa sau regiunea Odesa în perioada respective, le recomandăm să nu participe la manifestațiile organizate acolo", - se subliniază în declarație.

 

Anterior s-a anunțat că pentru a spori securitatea în regiunea Odesa au fost introduse măsuri suplimentare. Acum toți rezidenții zonelor de frontieră, inclusiv toți locuitorii Odesei trebuie să poarte permanent asupra lor actele de identitate ucrainene.

 

Reamintim, că cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în dificultate pe teritoriul Ucrainei se pot adresa la Ambasada Republicii Moldova la Kiev, Consulatul R. Moldova de la Odesa, precum și la Centrul de Apel din cadrul MAEIE pentru a li se acorda asistenţa necesară. Datele de contact pot fi vizualizate AICI.

 

Sursa: infobiz.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.