AUSTRALIA A SIMPLIFICAT REGIMUL DE VIZE

19.07.2016
Australia a simplificat regimul de vize
 

Australia a simplificat regimul de vize pentru studenți. Viza unică de student, sistemul comun de evaluare a riscului de imigrare − de la 1 iulie, în Australia va intra în vigoare SSVF – un sistem nou, simplificat de obținere a vizelor pentru studii. Sistemul de obținere a vizelor studențești în Australia, care a fost numit Simplified Student Visa Framework (SSVF) există o serie de diferențe semnificative față de procedura care era în vigoare anterior.

 

Potrivit informațiilor oferite de Ambasada Australiei, noul sistem a fost creat pentru "un proces mai accesibil de depunere a documentelor la solicitarea vizei studențești". În acest scop, începînd cu 1 iulie, toți studenții străini trebuie să aplice pentru viza de student unică (subclasa 500), indiferent de cursul de studiu ales.

 

Evaluarea riscului de a imigra al candidatului la viza se va face conform schemei generale, reieșind din țara de origine și instituția de învățămînt din Australia. Cererile pentru viză trebuie trimise prin Internet, e necesar ca candidatul să se înregistreze pe web site-ul Departamentului de Imigrare și în sistemul ImmiAccount de Protecție a sistemului frontierelor Australiei.

 

Mai multe informații despre procedura de obținere a vizelor puteți afla de pe site-ul Departamentului.

 

Condițiile de eliberare a vizelor pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.