AUTORITĂȚILE UCRAINENE RECOMANDĂ RENUNȚAREA LA VACANȚA ÎN ODESSA

06.07.2020

 

 

Autoritățile ucrainene recomandă cetățenilor în acest an să renunțe la vacanța la mare în Odesa și îi sfătuiește pe ucraineni să aleagă locuri de odihnă în afara orașului, unde sînt mai puțini oameni - la rîuri, lacuri, în munți.

 

"În locul odihnei pe plajele din Odesa, ar fi mai bine să mergeți în călătorie prin colțurile mai puțin cunoscute ale țării". Despre aceasta a declarat șeful Agenției de stat pentru dezvoltarea turismului, Mariana Oleskiv, într-un interviu pentru RBC-Ucraina. După cum scrie odessa.online, potrivit ei, în legătură cu carantina și nivelului înalt de infectări cu coronavirusului din țară, oamenii ar trebui să aleagă cu atenție locurile pentru petrecerea vacanței de vară.

 

"Aș sfătui în loc de plajele din Odesa să aleagă locurile de odihnă din afara orașului. Trebuie să vedeți unde sînt mai puțini oameni. Poate fi odihnă pe malul rîurilor, lacurilor, în munți. Ați putea călători în locuri mai puțin cunoscute, dar nu mai puțin interesante, decît turismul de masă", a spus Oleskiv. Șeful Agenției de stat pentru turism a subliniat că coronavirusul nu a dispărut nicăieri, așa că chiar și în vacanță, trebuie să purtați măști și să respectați distanța sigură de un metru și jumătate.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.