BILETELE PENTRU CURSA AERIANĂ CHIŞINĂU-PARIS SE VOR IEFTINI ÎN LUNA MAI

23.03.2012
Foto: dailymail.co.uk

Preţul biletelor companiei „Air Moldova” pentru cursa „Chişinău-Paris-Chişinău” se va micşora în luna mai.

 

Potrivit informaţiei acordate NOI.md de administraţia companiei, ieftinirea biletelor va fi posibilă, întrucît transportatorul naţional al Moldovei, de pe 18 mai transferă cursele sale regulate pe destinaţia “Chişinău-Paris” din Aeroportul Internaţional “Charles De Gaulle” în Aeroportul Internaţional regional “Beauvais-Tillé”, unde taxele aeroportuare sînt mai mici.

 

Orarul curselor spre această destinaţie nu va fi modificat. Zborurile vor fi efectuate de două ori pe săptămînă, în zilele de luni şi vineri.

 

Aeroportul Internaţional Regional “Beauvais-Tillé” este amplasat la 75 km de Paris. Infrastructura comodă a aeroportului permite excluderea cozilor la controlul paşapoartelor, precum şi la reducerea timpului de aşteptare a bagajului la sosire (nu mai mult de 20 minute). Aceşti factori fac aeroportul mai atractiv pentru pasagerii spre destinaţia Paris.

 

Peste 70 de autocare confortabile (shuttle) asigură transferul zilnic între aeroportul “Beauvais-Tillé” şi centrul Parisului (Porte Maillot), timpul călătoriei fiind de 1 oră 15 min.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.